Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació i benvinguda

Jordi Calvís TorrellesBenvolgudes i benvolguts,

Em complau donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament de Golmés, un espai que pretén fer més assequibles les relacions entre el consistori i tots els veïns i veïnes del nostre municipi.

Totes les persones que ens visiteu a través d'aquest portal podreu conèixer la nostra història, els serveis que podeu trobar al nostre poble, els recursos municipals, esdeveniments que s'organitzen al municipi i, alhora, donar a conèixer el poble a tots els internautes que naveguen per la xarxa.

Ens agradaria, també, que aquesta eina no fos només un mitjà passiu d'informació sinó que totes les persones que accediu, el veiéssiu com un recurs interactiu, dinàmic, un punt de trobada i un mitjà de relació i de comunicació entre l'Ajuntament i els ciutadans, i entre aquests i els responsables municipals.

Aquesta realitat ens permet ser optimistes i oferir una bona perspectiva per les golmesenques, els golmesencs i els visitants a fer-hi les aportacions que considerin convenients per tal d'aconseguir que Golmés sigui cada dia, un municipi més obert i més acollidor.

Jordi Calvís i Torrelles

Alcalde de Golmés