Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recomanacions per la celebració de la Castanyada

DIJOUS 29 OCTUBRE 2020

La festivitat de Tots Sants serà diferent aquest any per evitar els contagis de coronavirus. Si celebreu la Castanyada, seguiu les següents pautes:

- No es poden fer trobades ni reunions de més de sis persones, ni festes ni revetlles amb ball, ni botellón a la via pública.

- Es recomana la celebració d’aquesta festa en família, en grups reduïts (màxim sis persones, tret que totes siguin de la bombolla de convivència).

- Cal complir sempre amb la distància interpersonal d’1,5 m.  i fer ús de la mascareta, tant a espais interiors com exteriors. Evitar el contacte físic i les trobades amb persones amb qui no s’ha tingut contacte habitual en els últims dies, donat que s’ha observat que els majors contagis venen de les reunions amb amics o familiars no convivents habituals.

- Es recomana mantenir la ventilació dels espais de reunió.

- No es pot fer l’activitat de ‘truc o tracte’ en la qual els infants van disfressats casa per casa per demanar llaminadures.

- Cal recordar que una màscara d’una disfressa no substitueix una mascareta de protecció (cal dur en tot cas la mascareta a sota).

Es recorda, addicionalment, que no es pot circular pel carrer entre les 10 de la nit i les 6 del matí llevat de casos justificats i degudament autoritzats (urgències mèdiques, anar o venir de la feina, assistència inajornable a persones amb dependència, discapacitat, etc. i altres segons normativa vigent).

Més informació aquí.

Galeria d'imatges