Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuntament de Golmés - Fundació La Caixa

La Fundació “La Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Ajuntament de Golmés per la posada en funcionament del Centre de serveis

DIMARTS 07 SETEMBRE 2021

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport al centre de serveis de Golmés que entrarà en funcionament el proper mes d’octubre i oferirà a la gent gran del municipi i a totes aquelles persones que ho puguin necessitar, ja siguin grans o joves, tot un seguit d’activitats i serveis de dilluns a divendres en horari de matí i tarda.

L’Ajuntament de Golmés ha rebut una col·laboració de 5.000 euros, que es destinaran a l’adquisició de material informàtic per fer tallers per a la gent gran i a mobiliari per equipar les necessitat de mobilitat de la gent gran.

Es preveu la realització de diversos tallers i activitats (informàtica, manualitats, cognitives, de mobilitat, ...), així com l’assistència d’alguns serveis sociosanitaris (podologia, fisioteràpia, bugaderia, assistència a domicili, ...). També s’oferirà serveis de menjador a servir al centre o per emportar.

El centre estarà obert de 09:30 a 19:30 de la tarda i estarà gestionat per la fundació Residom que regenten altres centres de serveis per a la gent gran, tant a la comarca com a la demarcació de Lleida.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats locals com les de l’Ajuntament de Golmés i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

Fitxers adjunts