Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Incidències en el subministrament elèctric

DILLUNS 25 NOVEMBRE 2019

Davant les reiterades interrupcions del servei de subministrament elèctric que ve patint el municipi, l'Ajuntament de Golmés està fen reiterades queixes en el decurs de l'any a la companyia per la millora del servei, per aquest motiu informa que el procediment per a solucionar el problema és el següent:

Cada cop que es produeixi un tall, les persones afectades han de trucar a la companyia que tenen contractada per obrir una incidència. En el cas d'Endesa, a través del telèfon gratuït d'avaries 800760706

Amb el número o números d'incidència, cal emplenar un full d'instància que trobaran a l'Ajuntament. Quan es reuneixi un volum considerable de queixes, conjuntament amb altres municipis afectats, formalitzarem una reclamació conjunta a FECSA Endesa, al Departament d'Indústria de la Generalitat i al Síndic de Greuges.

Des de l'Ajuntament animem a tot el veïnat a fer ús d'aquesta via d'actuació per tal de millorar el dia a dia dels nostres pobles, tot i recordar que els consistoris no formen part directa amb el servei de subministrament elèctric.