Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ha mort Miquel Jovells Morera

DILLUNS 23 MARÇ 2020

Miquel Jovells: Un home de pau

Ha mort Miquel Jovells Morera a l’edat de 78 anys després d’una llarga malaltia. Fins pràcticament a la seva mort ha volgut estar al servei de la població de Golmés, com a Jutge de Pau i membre del Consell Pastoral Parroquial.

Jovells va ser nomenat jutge de pau de Golmés al juliol de 1972. En el decurs d’aquests gairebé 48 anys de servei i de compromís amb la justícia i amb el seu poble, ens ha deixat uns valors d’un home savi, just, reflexiu, altruista, diplomàtic, compromès, que sabia escoltar i tenir molta paciència, conscient d’on tenia la mà dreta o l’esquerra. Una persona vocacional i de pau, amb un diàleg entenedor per fer el possible perquè la ciutadania tingués la millor solució i conciliació.

Miquel Jovells va ser distingit amb la medalla d’honor per l’Associació Catalana en Pro de la Justícia, l’any 2013, per haver complert els 40 anys de servei com a jutge de pau. L’agost de l’any 2017 va rebre la medalla d’honor de Golmés en reconeixement al treball realitzat al jutjat de pau de Golmés durant els 45 anys de servei.

Es lamenta que la ciutadania no pugui assistir al funeral a causa dels protocols marcats per la pandèmia del Covid-19, de manera que serà acomiadat en la intimitat de la família. Més endavant s’organitzarà una cerimònia en el seu record. 

 

Jordi Calvís Torrelles

Alcalde de Golmés

Març 2020