Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Golmés inverteix mig milió a millorar camins i clavegueram

DIVENDRES 23 ABRIL 2021

L'Ajuntament de Golmés destinarà 509.769 euros del seu romanent de tresoreria a inversions com la pavimentació de camins rurals i la renovació de la xarxa d'aigües pluvials i clavegueram del nucli antic del municipi. En concret, el projecte de pavimentació de comuns inclou un total de 8.900 metres, amb una superfície de 24.775 metres quadrats. Inclou vies com la de Mollerussa a Vilanova, el tram del camí dels Salats, i els camins de les Hortes, el Palau i el dels Merlets, entre d'altres. La inversió per això ascendeix als 355.665 euros.

La renovació de la xarxa de clavegueram inclourà els carrers Major, Cendra, Excases i la Plaça Major. Segons l'alcalde, Jordi Calvís, la xarxa, urbanitzada l'any 1977, està molt deteriorada i amb fissures que provoquen pèrdues d'aigües i provoquen humitats als edificis. A aquesta obra es destinen 154.103 euros.

Al principi aquest projecte estava previst per a l'any 2024, subvencionat pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya, però el consistori l'ha avançat en considerar-lo urgent.

Font: Diari Segre 21 d'Abril

Galeria d'imatges