Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de Cartells Festa Major de Sant Salvador

DIJOUS 18 MARÇ 2021

Després d’un any ple d’inconvenients a causa del COVID-19, es convoca, un any més, el Concurs de Cartells de la Festa Major. Animeu-vos a participar!

BASES DEL CONCURS

L’Ajuntament  de  Golmés  convoca  un  concurs de  cartells  per  anunciar  la  FESTA MAJOR DE SANT SALVADOR, dels dies 5, 6, 7 i 8 d’agost de 2021, amb les bases següents:

  

  • Participants:

És un requisit imprescindible de que tots els concursants estiguin empadronats al municipi.

  • Tema:

Les obres presentades han de ser originals i inèdites. Al cartell hi ha de figurar el text següent: 

Festa Major de Golmés Agost 2021     Dies 5, 6, 7 i 8

  •  Tècnica i mides:

El concursant podrà utilitzar la tècnica que consideri adequada.

El cartell ha de ser de cartolina i d’una mida de 60 cm d’alt per 40 cm d’ample, tot deixant uns marges blancs de 2 cm en cada un dels costats. L’orientació del dibuix ha de ser vertical.    

  •  Presentació:

Els originals s’han de lliurar a les oficines de l’Ajuntament de Golmés abans de les 13:00 hores del divendres 21 de maig.

Tots els cartells s’han de presentar amb un embolcall de paper. A més, hi afegiran un sobre petit on constarà el nom i cognoms, el domicili i el telèfon de l’autor de l’obra.

  •  Categories:

- Categoria infantil i juvenil: Nenes i nens que cursin infantil i primària. El premi serà de 150 € en un val de material escolar.

- Categoria d’adults: premi de 400 euros.

  •  Jurat:

Estarà format pels membres que designi l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament. El premi pot ser declarat desert en cas que les obres presentades no reuneixin la qualitat adient.

  •  Veredicte:

El dilluns 24 de maig, cap a les 20:00h, es donarà a conèixer el guanyador en un acte que es celebrarà a la sala Dr. Baiget, al Centre Cívic, dins els actes de la vigília de la Festa Major de Sant Salvador Votat.

  •  Recollida de les obres:

De l’1 al 22 de juny les obres es podran recollir a l'Ajuntament. En cas de no ser recollides en l'esmentat termini, es considerarà a tots els efectes que els autors renuncien als treballs i aquests restaran en propietat de l'Ajuntament.

  •  Condicions:

El cartell guanyador passarà a propietat municipal i l’Ajuntament podrà editar- lo en exclusiva les vegades que cregui convenient i en els formats que s’escaiguin.

 

Es tindrà cura del tractament de les obres presentades, però no es responsabilitza dels incidents que puguin patir.

El fet de prendre part en aquest concurs suposa l’acceptació  d’aquestes bases.

Fitxers adjunts