Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat Ajuntament de Golmés en relació al coronavirus Covid-19

DIJOUS 19 MARÇ 2020

Davant la situació generada per la problemàtica creada pel conegut popularment coronavirus Covid-19 (SARS-CoVs), per part de la Generalitat s’ha activitat el PROCICAT (Pla d’actuació per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt rics) fruit del qual hi ha tot una sèrie d’actuacions preventives per tal de controlar la malaltia.

D’acord amb el Decret d’Alcaldia Núm. 26/2020, des d’avui dia 13 de març i fins el dia 27 de març, ambdós inclosos, com a mesura preventiva, es suspenen les activitats que s’havien programat: xerrades, cinema, curset de sardanes... així com el tancament de la Llar d’infants Petit Estel i l’Escola Francesc, el Pavelló Poliesportiu, Llar de Jubilats, Biblioteca, Camp de Futbol, Casal i Pineda del Salat.

Al Consultori Mèdic, partir de divendres 13, no es realitzarà cap visita programada. Només s'atendran urgències prèvia trucada telefònica al consultori. Per tant, abans d'anar al consultori presencialment cal trucar al 973 71 27 99. Recordeu que durant les 24 hores es resolen dubtes mèdics al 061.

Pel que fa als Serveis Socials del Consell Comarcal del Pla d’Urgell en cas d'urgència cal trucar al telèfon 973 71 13 13.

En relació a l’atenció al públic a les oficines municipals, es prioritzarà l’atenció telefònica o a través de la web.

És per aquest motiu que les persones que desitgin realitzar consultes a qualsevol servei de l’Ajuntament ho hauràn de fer mitjançant el telèfon 973 60 15 01.

Es recorda que han quedat suspeses o ajornades totes les activitats col·lectives que es desenvolupin en espais amb aforaments superiors a 1.000 persones.

Pel que fa a les activitats que es desenvolupin en espais amb aforaments inferiors a les 1.000 persones, només es podrà ocupar un terç de l’aforament màxim autoritzat. Aquesta restricció s’aplica principalment a activitats recreatives i d’oci. Bars, cafeteries, restaurants, pubs, discoteques, ... queden incloses dins d’aquests col·lectius i, per tant, per poder garantir les distàncies de seguretat, han de complir estrictament amb la restricció d’un terç del seu aforament.

A banda de seguir les recomanacions oficials del departament de Salut i no difondre informacions no contrastades, l'Ajuntament recomana estar atent al seu canal d'eBando i a les seves xarxes, des d'on anirà informant sobre possibles canvis.

 

Fitxers adjunts