Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

061 CatSalut Respon

DIJOUS 11 ABRIL 2019

El CAP comunica que a partir del proper dia 29 d´abril, està previst que entri en funcionament un número d’activació de les urgències mèdiques al Pla d’Urgell, el 061 CatSalut Respon, de les 22 del vespre fins les 8 h de matí.

Marcant el telèfon 061 CatSalut Respon, un equip de més de 200 professionals, format per teleoperadors/es, infermers/es i metges/ses, s’encarregarà de resoldre qualsevol dubte, consulta o problema de salut, ja sigui directament o mobilitzant els recursos d’urgència (metge/sa o infermer/a de capçalera) o emergència (unitats del SEM) més propers al malalt. El 061 CatSalut Respon és al vostre servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

L’entrada en funcionament d’aquest servei no comporta cap altre canvi en l’organització i dispositius sanitaris.

Així mateix, us volem indicar que també es pot accedir al servei 061 CatSalut Respon a través d’un smartphone descarregant-vos l’app 061 CatSalut Respon. Si truqueu a través d’aquesta app, al 061 CatSalut Respon sabran la vostra localització i, sempre que hi inclogueu el vostre número de la tarja sanitària, seran coneixedors de les vostres dades de salut. A més, hi trobareu informació d’interès, la localització dels equipaments sanitaris, les farmàcies de tot Catalunya, així com vídeos de primers auxilis que us poden ser d’utilitat.

Més informació prement aquí.